Tournaments

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

D.B.V. DIOK organiseert en bezoekt jaarlijks vele toernooien. Niet alleen serieuze, maar zeker ook gezellige.

Onder de serieuze toernooien valt natuurlijk ons eigen Gluttel, een landelijk toernooi wat veel deelnemers uit het hele land trekt. Bovendien gaan we elk jaar naar een paar andere landelijke toernooien. De afgelopen jaren was DIOK o.a. op het het Panache toernooi te Eindhoven, het Orion toernooi hier in Enschede, het 26-uurs-toernooin in Huizen en het Open Alphense in Alphen aan de Rijn te vinden.

Maar DIOK staat bekend om de gezelligheid bij toernooien (ook bij serieuze toernooien). Daarom is er elk jaar het BTUTK, onze clubkampioenschappen waar (oud-)leden van DIOK en alle studenten en medewerkeers van de UT en het Saxion aan mee mogen doen.

Tevens is DIOK zeer bekend met de buitenlandse feest toernooien, beter bekend als ISBT’s. DIOK organiseert zelf met oud en nieuw een toernooi waar 250 mensen op af komen, waarvan er slechts 50 uit Nederland komen.

Lees op de subpagina’s meer over de toernooien.