Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lustrum

20 september - 22 september

Beste (oud) DIOKker,

Aanstaande 22 september wordt onze geliefde vereniging 55 jaar! Om dit 11e lustrum te vieren zijn we druk bezig een speciaal lustrumweekend te organiseren van 20-22 september. Op vrijdagavond 20 september gaan we van start met een diner in de stad, waarna we iedereens algemene kennis en kennis over DIOK op de proef stellen met een pubquiz. Op zaterdag organiseren we een lustrumtoernooi, eten we in het Sportcentrum en sluiten we de dag af met een feest in de VestingBar. Vergeet niet je glas te heffen en te zingen voor DIOK wanneer de klok 0:00 slaat! ’s ochtends kunnen we rustig over onze kater heen komen met een wandeling en alvast te oefenen met richten voor de middag. Daarna gaan we wederom lekker eten met een brunch, om ons warm te maken voor een sportieve middagactiviteit.

Nu dat jullie super vreselijk verschrikkelijk belachelijk enthousiast zijn dat jullie glitters poepen, schrijf je in via deze link: https://forms.gle/a54FwsQLkSuZbkQe6

De inschrijving sluit op 07.09.2019

Maar dat is nog niet alles… Als je een super vet lustrum T-shirt wilt hebben tijdens het weekend, schrijf je dan in voor 30.08.2019. Alle shirts die na deze datum worden aangevraagd worden direct na de inschrijfdeadline besteld.

 

Wij hopen met jullie allemaal DIOKs 55ste verjaardag te vieren tijdens het weekend van 20-22 september.

Gegevens

Begin:
20 september
Einde:
22 september

Organisator

DIOK
E-mail:
info@diok.nl