Sportswear4YOU

Sportswear4YOU is een badminton speciaalzaak gevestigd in Apeldoorn en hoofdsponsor van DIOK. Eric en Lilian (dochter) runnen met veel plezier deze ondernemen en zijn daarnaast ook erg actief in de badmintonsport. Sportswear4YOU is hoofddealer van FZ Forza en Adidas, maar wij leveren nog veel meer op het gebied van badminton. Daarnaast leveren wij de kledinglijn van James, Nicholoson en Macron. Wij hebben ook connecties om Victor en Yonex producten te leveren.

Op toernooien van DIOK zullen wij aanwezig zijn met een promotie en verkoopstand. Verder zullen een aantal keer per jaar aanwezig zijn op verenigingsavonden (donderdagavond 21.00/21.30 – 23.00) van DIOK. Sportswear4YOU zal in overleg met het bestuur deze momenten plannen. Het uitgangspunt is om drie keer per seizoen langskomen. Het bestuur van DIOK zal tijdig aankondigen dat Sportswear4YOU aanwezig zal zijn op een verenigingsavond.

Mocht je vragen hebben of een bestelling willen maken, stuur dan een mail naar info.sportswear4you@gmail.com of bezoek onze website (www.sportswear4you.nl). Ook kan je een appje sturen naar het nummer 06-48573875 t.n.v. Eric of naar het nummer 06-20849895 t.n.v. Lilian.