Lid worden

Hier staat hoe je in 4 stappen lid kan worden van DBV DIOK:

 1. Vul een inschrijfformulier en incassomachtiging in
  De inschrijfformulieren en incassomachtigingen liggen in een bakje onder de trap in Sportzaal 2, maar je kan ze ook downloaden (wel even uitprinten). Lever de ingevulde formulieren in bij iemand van het bestuur of in de DIOK brievenbus.
 2. Koop een UnionCard
  Via dms.utwente.nl kan je deze aanschaffen. Studenten en medewerkers loggen in met hun S- of M- nummer. Externen kunnen zich eenmalig registreren. Bij het Saxion is het mogelijk om aan de balie een UnionCard te kopen. 
 3. Schrijf je in via DMS
  In DMS moet je aangeven dat je lid wilt worden van DIOK. Dat kan via profiel > verenigingen. Als je verzoek is geaccepteerd kan je de verenigingsheffing betalen.
 4. Betaal de verenigingsheffing
  Als laatste stap moet via DMS de verenigingsheffing betaald worden. Als je bent geaccepteerd krijg je een mail met een link waarmee dit kan. Ook is kan je de heffing betalen via ‘aanbod’. 

Moeite met stap 2 t/m 4? Kijk eens naar de DIOK DMS handleiding

 

Het Huishoudelijk Reglement van DIOK kan hier worden gevonden. Hieronder vind je de contributie voor dit collegejaar. Het inschrijfgeld is € 2,50. Bij te laat afmelden (na 1 augustus) worden kosten in rekening gebracht (€ 15).

Prijzen:

 • Recreanten zonder training en beginners: € 50
 • Trainingsspelers met nylon: € 65
 • Competitiespelers met nylon: € 70
 • Trainingsspelers met veren: € 90
 • Competitiespelers met veren: € 105