Lid worden

Hier staat hoe je in 4 makkelijke stappen lid kan worden van DBV DIOK:

  1. Vul het inschrijfformulier volledig in en onderteken dit. De inschrijfformulieren zitten in een bakje aan de muur in Sportzaal 2, maar je kan er ook hier één downloaden (wel even uitprinten).
  2. Gooi het inschrijfformulier in de DIOK-bus (rechts naast de portier in het sportcentrum)
  3. Koop een Unioncard of een Campuskaart via dms.utwente.nl of in het sportcentrum. Studenten en medewerkers loggen in met hun S- of M- nummer. Externen kunnen zich eenmalig registreren. Je moet in het bezit zijn van een Unioncard of Campuskaart voordat je je bij een vereniging kunt aanmelden.
  4. Ga nadat je de Unioncard of Campuscard hebt gekocht naar ‘profiel’ op de DMS site en daarna naar ‘verenigingen’. Hier kies je voor DIOK. Wij krijgen dan een bevestigingsmail van je aanvraag. Na goedkeuring krijg je een mail met daarin een link voor de betaling van de verenigingsheffing.

Het Huishoudelijk Reglement van DIOK kan hier worden gevonden. Hieronder vind je de contributie voor het collegejaar 2015 – 2016. Het inschrijfgeld is € 2,50. Bij te laat afmelden (na 1 augustus) worden kosten in rekening gebracht (€ 15).

Prijzen:

  • Recreanten zonder training en beginners: € 39,00
  • Trainingsspelers met nylon: € 47,00
  • Competitiespelers met nylon: € 52,50
  • Trainingsspelers met veren: € 72,50
  • Competitiespelers met veren: € 83,50